Anonymous-2

O femeie, controlor de tren, acuzată că a luat șpagă 7 lei a fost achitată definitiv, joi, de judecătorii Curții de Apel Constanța, după ce în prima instanță a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Controlorul s-a ales în final cu o amendă de 1.000 de lei.

Deci ,un judecător din țara pulii mele, condamnă la 2 ani de închisoare  o femeie controlor pentru că a primit 7 lei șpagă?în timp ce un jeg de pesedistă ,prinsă cînd lua un purcoi de bani (35.000euro) este exonerată,disculpată,iertată și nici măcar certată.
Noroc cu alți judecători,tot din țara pulii mele….. care  au spus că femeia (cu mita de 7 lei)poate primi doar amendă și au anulat prima condamnare , anume ,cea cu 2 ani  de  închisoare.
În aceste zile, Sorina Pintea a fost declarată eroină națională de iubitorii celor care iau mită. Prinsă cu o șpagă de 35,000 de euro, Sorina Pintea s-a milogit că nu poate sta în închisoare pentru că este bolnavă și cere să fie arestată la vila sa.
Ce țară ,ce stat și ce fel de justiție face legea pe planeta România ?
Cum morții mă-tii de judecător ,cu aere de semizeu,poți condamna cît ai spune …..muie PSD ,pe cineva care a primit mită 7 lei, la doi ani de pușcărie cu executare ,iar unora ce fură cu miliardul ,zi de zi, de 30 de ani, le freci manganul?

Lasă un comentariu