Pentru noi, Dragnea e Ceaușescu doi….

Iată că azi, la atîta amar de ani de la momentul Marii Păcăleli Naționale din ’89, o arătare erijată în stăpîn incontestabil al acestei țări, România, elucubrează niște cuvinte care ar trebui să răscoale pînă și cea mai amorțită ființă în indiferență, ființă datorită căreia această primată, Dragnea, a ajuns să ne scuipe-n freză cît, cum și cînd vrea el. Este incredibil tupeul acestui mustăcios ordinar cu privire de geambaș. După Ponta și Năstase am spus că mai rău nu se poate și iată că da, se poate….acum sunt sigur că dacă acest om nu dispare de pe scena politicii mioritice, România o să o pățească rău. Acest om nu știe și nu vrea să piardă, acest om este în stare să dea foc țării doar ca el și camarila care îl urmează și susține să rămînă la putere. Pentru noi, Dragnea este Ceaușescu doi….cu cît petardele aruncate în media sunt mai mari cu atît masa de idioți care îl urmează este mai fanatică. Mai este puțin și acest Dragnea devine un cult, o religie.

După „bomba ” aruncată în mass media cu încercarea de asasinat, acum vine cu o altă acuzație abjectă și ireală,îi acuză pe cei din 10 August ca fiind o grupare paramilitară, instruită și finanțată în occident, care a avut ca obiectiv o lovitură de stat .
Au să rîdă de noi și curcile , cînd au să citească istoria neverosimilă a acestor 28 de ani și în special acești ultimi ani de domnie pesedistă …..nimeni sănătos la cap nu poate accepta ca fiind adevărat prezentul pe care îl trăim.
Nădăjduiesc, ca românii mei să se trezească dracului odată, să măture din istorie și din viata noastră acest monstru PSD și această anomalie ticăloasă, Dragnea.
Păi mă jigodie belicoasă, este o a doua nedreptate pe care o faci acestor refugiați în propria țară, după ce i-ai cotonogit și gazat, acum îi acuzi de trădare națională, răzmeriță și nesupunere civică….hai sictir jigodie și vedea-te-aș aliniat la același zid la care a fost pusă altă jigodie națională, Ceaușescu.

1 gând despre „Pentru noi, Dragnea e Ceaușescu doi….”

Lasă un comentariu