Dușmanii României nu sunt nici UE, NATO, US, Soroș ori aberația numită „statul paralel”, dușmanul acestui popor și al României sunt „politicienii”, punct.

Este incredibilă starea de degradare la care a ajuns PSD…..
Valul de ură, contestare și dispreț îndreptat către această clică ce distruge România a atins cote greu de imaginat cu ceva vreme în urmă….toate mesajele venite de peste tot din societate și din afară granițelor sunt ignorate pur și simplu. UE, ambasade, mediul economic, societatea civilă, populația, toți reclamă demența paranoică cu care tratează aceste lături umane România , iar ei nu fac decît să muște în haită pe toți contestatarii. Atacurile și amenințările fără precedent aduse justiției, încercarea de schismă a elitelor civice, segregarea brutală a unei populații amețită de minciunile și manipulările grosolane făcute fără frică, ne arată că azi România se află într-un punct critic, un punct care decide dacă această țară revine brutal și rapid pe mîinile unor ticăloși greu imaginabili acum zece ani în urmă, ori se leapădă de ei odată pentru totdeauna. Lipsa de frică și respect față de justiție, adversar politic ori cetățeanul cu drept de vot afișată azi de ticăloși, mă face să cred că acest partid premeditat forțează prin liderii săi conflicte.Ce mă deranjează însă, este că nu pot să întrezăresc motivul acestor atacuri. Alegerile anticipate ar fi catastrofale, suspendarea președintelui o greșeală fatalâ…. tot ce face Dragnea, mă face să cred că acest individ pune la cale ceva care mă sperie și anume o lovitură de stat. Faptul că este înconjurat de omenii de plastelină din partid, modificările din justiție, legile date cu dedicație (pensiile speciale din administrația locală), atacurile directe ori prin interpuși la toți cei care îi contestă deciziile, divizarea și radicalizarea alegătorului și valurile de jigniri și amenințări fără precedent tuturor acelora care se împotrivesc.
Acest om dacă nu este mazilit de către „rezistența” din PSD are să distrugă atît partidul cât și România.
Președintele Iohannis, că-mi place ori nu, avea dreptate cînd întreba dacă nu cumva avem nevoie să ne așezăm la masă cu toții și să modificăm constituția, să ne hotărîm clar și fără echivoc asupra rolului președinției, parlamentului și separării puterilor în stat. Are dreptate(Iohannis) , dacă privim la prezent, cînd afirmă că nu mai vede care mai este rostul luptei anticorupție și ne întreabă dacă mai avem nevoie de instituțiile care luptă cu ea.
Prin toate atacurile PSD la adresa justiției și DNA au întors România pe dos…… Știu sigur că azi asistăm la o „revoluție” și că dacă Dragnea și PSD învinge, România o să cadă atît de jos încît nici o sută de ani nu au să ne mai ajungă să redevenim ce am dorit să fim atîta amar de ani.

Azi România se află la răscruce…..românii azi au datoria și obligația de a se deșteapta, țara asta chiar are nevoie de un popor viu și activ care să facă din preocupările civice o prioritate…..

Dușmanii României nu sunt nici UE, NATO, US, Soroș ori aberația numită „statul paralel”, dușmanul acestui popor și al României sunt „politicienii”, punct.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s