România, nu te mai iubesc fă…. să mor io

Bă, voi sunteți tîmpiți, nebuni, cretini, idioți ori retardați…..într-o țară în care se fură pe rupte cu miliardele de euro de 28 de ani, în care a fost distrus și făcut una cu pămîntul tot ce nu a putut să fie însușit ilegal, în care parlamentul, justiția și  poliția se fac scut și pavază în apărarea infractorilor……într-o țară în care  violatorul, criminalul și  hoțul, poate să fie  scos din pușcarie pe motiv că pușcăria nu îl mai ajunge și  nu este curată ori destul de încăpătoare a devenit o prioritate națională confiscarea casei, a viei din ogradă  și a palmei de pămînt avute de un veteran de 92  de ani,  Vasile Cure cheiul,  pe motiv că a înșelat statul cu biletele de călătorie oferite gratuit. Veteranul cu pensie de 600 de lei ca să poată trai călătorea în toată țara oferind biletul de însoțitor contra cost celor ce doreau să ajungă la o anumită destinație.

Acum sincer…..țăcănit, nebun și isteric cum spuneți că sunt, de ce pizda mă-sii ne mai obosim noi prostimea, să respectăm legea și spiritul ei dacă legea este strîmbă și arbitrar aplicată…..Păi mă haimanalelor, nu mai bine vă faceți voi o țară numai și numai a voastră și  ne lăsați pe noi cu ale noastre?

Să-mi spună și mie o minte luminată și logica de ce eu, tugulanul, trebuie să respect legea iar haita de haimanale speciale nu?

Să mă lămurească și pe mine cineva de ce ei au dreptul să ucidă, sa fure, sa minta să excrocheze un popor și eu nu?

Pot să aflu și eu ce mă ține legat de mîini să nu vă crăp căpățînele, să vă rup picioarele și să vă aliniez la același zid la care ați pus pe cei doi ticăloși, Nicolae și Elena Ceaușescu în ziua de Crăciun. 

Oare în toată țara asta plină ochi de hoți, curve, pensionari și lași, într-o țară în care trebuie să dai mită din prima nanosecundă în care ai sosit pe lume și pînă ai plecat din ea și în care să fii un ticălos a ajuns o onoare, in care să judeci și să te comporți normal a ajuns o ciudățenie condamnabilă, într-o țară în care legea se aplică discretionar și arbitrar și într-o țară în care statul a devenit principalul și unicul dușman al cetateanului ce îl compune și îl susține, atit la propriu cit și la figurat……o țară ce-si premiază hotii, criminalii și haimanalele nu are rost sa fie populată și nu-și merită cetățenii.

 Sunt curios,  nu este măcar un singur țăcănit să vă îndese în buzunare cîte o grenadă care să vă trimită la cele sfinte? 

Voi nu realizați paradoxul grotesc și inuman de nedrept, că ne-ați adus la disperare cu tupeul și nemernicia voastră, cu faptul că a-ți acaparat întreg statul doar ca vouă să vă fie bine și la nevoie să vă apere…….vouă, ticalosilor nu vă este frică că într-o zi o să ne săturăm și o să vă căutăm pe fiecare în parte să vă judecăm după  legile pe care credem noi că trebuie sa fiți judecati și pedepsiți?
„Marcel Marcu, primar comună Lunca: ”Ocupaţia lui este pensionar şi, mai nou, colindător prin ţară cu trenul. Am înţeles din procesele verbale care mai ajung pe la noi că foloseşte bilete de veteran pentru a călători şi transporta unii tineri de pe urmă cărora scoate un pic de profit.”

Ancheta poliţiştilor a început în urmă cu doi ani. Aceştia au stabilit că într-o perioada de şapte luni, în 2015, bărbatul a folosit peste 200 de bilete pe ruta Botoşani – Bucureşti. Adică, aproape un bilet pe zi. Omul spune că firea lui mai energică l-a ajutat să reziste la atâtea călătorii.

Vasile Curecheriu: ”Am umblat pe tren vreo doi ani. Duceam oameni până la Bucureşti şi eu veneam înapoi şi luam şi eu ceva parale, domnule şef! 400-500 de franci. Cam atât. M-au găsit doi controlori civili şi m-au trimis în judecată.”

Acum, pe lângă grijile bătrâneţii, bărbatul de 92 de ani s-a trezit trimis în judecată.

Procuror Nicoltea Arpinte, Parchetul Botoşani: ”Inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată. Contra unor diferite sume de bani îi lua în calitate de însoţitori pe ruta Botoşani – Bucureşti.”

Omul spune însă că a făcut totul pentru că se descurcă foarte greu doar cu banii din pensie. Avea puţin peste 600 de lei, lunar, în 2015.

Vasile Curecheriu: „Cu mâncarea aşa, mă mai descurc eu, încet-încet. Dar na’, ce să fac? E şi o luna de zile în care trebuie să cumpăr de mâncare. Dacă vrea statul să ia bunurile, să le ia. Dar pe mine m-au luat degeaba.”

Dacă va fi găsit vinovat, bătrânul riscă până la 5 ani de închisoare. Însă, având în vedere vârsta să, poate fi condamnat cu suspendare sau poate primi o amendă penală.” sursa ProTv. 

PS-toată această stare generală de nedreptate, hoție și ticăloșie este posibilă și se datorează exclusiv faptului că țara asta azi este populată majoritar de lași, indiferenți și complici……nimic nu este posibil fără lipsa lor de realism față de faptul că nu numai că li se fură prezentul ci că sunt deposedați la propriu și de viitor. 

Toți cei ce încă mai fac o brumă de justiție ori care încă luptă ca nedreptatea, minciuna, înșelătoria, hoția să fie pedepsite se pierd într-un anonimat fad, lipsit concret de viitor……azi,în România a ajuns anormal să gindești și să acționezi normal……. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3762233

Reclame

2 gânduri despre „România, nu te mai iubesc fă…. să mor io”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s